Dapatkan Tawaran Black Friday 50% Off Sehingga 25 November 2020 Pukul 12 Tgh Hari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAWARAN BLACK FRIDAY BAKAL TAMAT DALAM MASA

 Dapatkan Tawaran Black Friday 50% Off Sehingga 25 November 2020 Pukul 12 Tgh Hari

 

SPF – Nak Belajar Saham akan berlangsung 100% secara online webinar Pada 27-28 & 29 November (Jumaat-Sabtu Kelas SPF & Ahad Sesi Khas Platinum) Jam 9 Malam hingga 12 Tgh malam

Nak masuk dalam dunia pelaburan ni tak boleh main hentam jer ! Statistik menunjukkan ramai pelabur di Malaysia hanya mampu bertahan selama 6 bulan. Korang taknak berubah ? Tunggu! Korang akan terus meleburkan simpanan korang dan mengecewakan ahli keluarga !

Saya tahu korang risau dengan keadaan ekonomi dimusim sekarang ni. Ada pulak yang minat tapi tak tahu bagaimana nak mula. Ada yang takut sangat sebab takde ilmu. Yang lebih teruk tu bila DAH SANGKUT KAT PUCUK !! Argh nak buat apa pulak lagi ni ?

Nak pegi belajar pulak kena MAHAL! Eh apa ni ? Kelas SPF2020 Tuan Lami Azizan ni RM10 jer lah ! Nak bukak akaun pun PERCUMA. Takder alasan lagi nak belajar. Cuba korang bayangkan wajah yang korang sayang bila dah berjaya nanti. Berapa ramai yang korang boleh bantu ? Seronok bukan ? Rasa Puas !

SEMINAR PANTAS FCPO 2020 – NAK BELAJAR SAHAM

SPF2020 adalah program pembelajaran teknikal analisis untuk pelaburan yang boleh digunapakai didalam Futures(FCPO dan lain-lain), Saham/Equity dan FOREX (Foreign Exchange) bagi membantu pelabur baru atau lama untuk keluar daripada “stuck” yang selama ini membelenggu diri dan juga ubah cara yang lebih efektif melalui teknik & kaedah mudah daripada Tuan Lami Azizan.

0
Yang Telah Dibantu
0
Tahun Pengalaman
0
Jam Sesi

apa kata mereka....

Mohd khair - trading tanpa ilmu umpama kita berjudi

mohd azfar - nak luangkan masa lebih dengan keluarga

mohd aizuddin - nak trade tak boleh pandai-pandai

rijalul fiqri - kena ambil masa untuk tahu & faham

▸Tawaran pembukaan Akaun Saham(CDS) & Akaun Derivatives secara PERCUMA

▸ Jom belajar cara yang betul didalam dunia pelaburan dengan pelaburan di Bursa Malaysia

 

DAPATKAN TAWARAN TIKET ANDA SEKARANG

 

 Dapatkan Tawaran Black Friday 50% Off Sehingga 25 November 2020 Pukul 12 Tgh Hari

TAWARAN BLACK FRIDAY BAKAL TAMAT DALAM MASA

Masalah Trader Yang Tak Boleh Nak Lari

ZERO KNOWLEDGE / PERNAH DITIPU SKIM CEPAT KAYA

Korang akan didedahkan dengan instrumen pelaburan yang sah dibawah Bursa Malaysia & Suruhanjaya Sekuriti Malaysia. Yelah, taknak korang ditipu dengan "SKIM CEPAT KAYA".

"NAK BELAJAR, tapi kelas mahal sangat"

Mahal ataupun murah tu nombor dua. Yang paling penting, bile kita jaga adab ketika berguru. Belajar lah kat mana sekalipun kalau tak jaga adab ketika berguru, susah nak cakap.... Eh kelas kitorang yang RM10 ni kire mahal jugak ke ?? Tanye je. Hehe

TAMAK / MONEY MANAGEMENT KELAUT

Haaa sikap yang ni paling bahaya, kat dalam kelas nanti korang akan belajar tentang bagaimana nak handle money management dengan betul untuk kurangkan risiko dalam pelaburan.

TAK TAHU NAK BERMULA DARI MANA

Didalam kelas SPF2020 ni, korang akan didedahkan dengan "BLUEPRINT" yang penting untuk korang fokuskan duluan sebelum nak take point penting didalam teknikal analisis.

Apa yang bakal dikongsikan dalam SPF2020 – Nak Belajar Saham kali ini ?

  • Kenali cara memilih instrumen pelaburan yang sesuai dengan masa & kemampuan korang, lebih-lebih lagi yang sibuk bekerja.
  • Cara MONEY MANAGEMENT yang betul dan yang paling penting, MINDSET dalam menentukan target korang yang inginkan simpanan diwaktu persaraan.
  • Bagaimana cara untuk kawal risiko korang secara minima menggunakan teknik daripada Tuan Lami Azizan.
  • “BLUEPRINT” yang mempengaruhi chart dan yang paling penting, anda akan belajar bagaimana untuk membuat sharp entry & exit.

siapa saya ? apa yang saya boleh bantu anda ?

Lami Azizan merupakan seorang Dual Licensed Holder dibawah RHB Investment Bank Berhad (Lesen No. eCMSRL/B4214/2013). Berpengalaman sejak daripada tahun 2011, beliau merupakan Remisier yang berkelulusan Diploma in Technical Analysis daripada United Kingdom, MSTA(UK) & CFTe(US) merupakan kelulusan yang di iktiraf diseluruh dunia serta berprestij, menjadikan beliau seorang yang bertauliah untuk membantu didalam TEKNIKAL ANALISIS.

Beliau juga yang berkelulusan Ijazah dalam bidang Kewangan daripada UiTM Shah Alam juga merupakan seorang AHLI PROFESIONAL MATA (Malaysian Association of Technical Analyst) iaitu persatuan saham bertaraf antarabangsa dan pernah terlibat banyak program dibawah MATA.

Lami Azizan merupakan Pengasas kepada syarikat yang dikendalikan oleh beliau, Lami International PLT dan sehingga kini telah membantu lebih 1000 orang didalam bidang yang diceburi seterusnya pernah diundang dan terlibat didalam banyak program dibawah Bursa Malaysia, Phillip Futures, Maybank Investment Bank Berhad dan juga MATA(Malaysian Association of Technical Analyst)

Beliau sangat percaya nasib manusia dapat berubah dengan adanya ILMU, KESUNGGUHAN serta SIFAT TAWAKAL kepada Allah S.W.T. Apa yang penting addalah mindset dan tugas kita sebagai khalifah dimuka bumi ini untuk berusaha sebaik mungkin dengan mencuba sebelum mengalah didalam kehidupan.

“ANDA YANG MEMPUNYAI KESUNGGUHAN UNTUK BERJAYA AKAN SANGGUP KORBANKAN SEDIKIT MASA DEMI ILMU KERANA ILMULAH YANG AKAN BANTU ANDA UBAH HIDUP JADI LEBIH BAIK”
LAMI AZIZAN

 

DAPATKAN TAWARAN TIKET ANDA SEKARANG

 

Dapatkan Tawaran Black Friday 50% Off Sehingga 25 November 2020 Pukul 12 Tgh Hari

 

TAWARAN BLACK FRIDAY BAKAL TAMAT DALAM MASA

BILA PROGRAM SPF2020 ONLINE AKAN DIJALANKAN ?

Online Webinar Zoom
Tarikh : 27-28 & 29 November 2020 (Jumaat-Sabtu Kelas SPF & Ahad Sesi Khas Platinum)
Masa : 9 Malam – 12 Tgh Malam

Kami menerima bayaran seperti dibawah:

WhatsApp kami untuk sebarang bantuan
Follow Page Lami Academy

FAQ

Tak perlu buat masa sekarang. SPF2020 akan dijalankan menggunakan aplikasi ZOOM dimana link akan diberi melalui email yang anda daftar.

Link khas akan diberikan melalui email untuk anda daftar penama kepada tiket yang lain anda dah beli. Untuk sebarang bantuan boleh whatsapp kami.

Boleh, anda boleh menggunakan telefon pintar untuk sertai program live ni nanti. Yang paling penting anda sedia ditempat khusus dan sesuai untuk menyedut ilmu tu nanti. Pastikan line internet anda berada didalam keadaan yang baik. Kami sarankan anda memakai earphone supaya dapat dengar dengan lebih jelas.

Takde akaun pun kita sangat galakkan untuk join program ni. Supaya anda lebih bersedia dengan ilmu dan dapat faham dengan lebih mendalam tentang dunia pelaburan. Dan juga untuk mengelakkan diri daripada menjadi mangsa penipuan SKIM CEPAT KAYA. Untuk pembukaan akaun yang sah melalui broker berdaftar dibawah BURSA MALAYSIA & SURUHANJAYA SEKURITI MALAYSIA bolehlah whatsapp kami.

SEMESTINYA BOLEH ! Sebelum anda buat kesilapan besar dikemudian  hari dan terus melebur, lebih baik anda bersedia untuk buat perkara yang betul bermula daripada sekarang. Dan yang paling penting, untuk memastikan anda sentiasa bersedia serta mempunyai mindset yang betul didalam dunia pelaburan.

Boleh, apa yang penting anda bersedia untuk refresh dan menyedut ilmu yang akan berlangsung pada SPF2020 nanti.

Tiket hanya boleh ditukarkan kepada orang lain sekiranya anda tidak dapat hadir. Untuk sebarang penukaran boleh berhubung di email LAMIACADEMY@SEMINARFCPO.COM. Setiap belian tiket hanya sah digunapakai untuk program ini sahaja dan reffund tidak akan diberikan.

Penafian : Segala bentuk informasi, seminar mahupun kelas yang ditawarkan atau diberikan oleh pihak Lami Academy adalah untuk tujuan pembelajaran. Pihak Lami Academy, iaitu Lami Azizan cuma menawarkan konsultasi serta pembelajaran khusus didalam TEKNIKAL ANALISIS dan tidak akan sesekali mengambil wang untuk membantu buat pelaburan bagi pihak pelabur ATAUPUN mengambil wang untuk tujuan melabur ke pihak ketiga serta tidak menjanjikan sebarang keuntungan melalui kaedah pembelajaran didalam seminar yang disampaikan oleh Lami Azizan. Pihak kami juga tidak menawarkan apa-apa skim seperti “skim cepat kaya” dan pihak pelabur sendiri tahu pelaburan yang dilakukan mempunyai risiko yang tinggi serta tidak sesuai untuk umum. Segala bentuk edaran, informasi, konsultasi serta seminar dan kelas daripada pihak kami juga tidak menjanjikan keuntungan dan segala keputusan pelaburan yang dibuat oleh pelabur adalah keputusan pihak pelabur itu sendiri.