Kejap ! Sebelum anda pilih pakej, Tanya dulu diri anda..

 

Pertama, adakah anda seorang yang perlukan ulangkaji banyak kali bila belajar sesuatu ? Atau anda takut line internet buat hal pulak nanti ? Haaa kalau macamtu, Pakej Gold & Platinum ni sesuai untuk anda.

Kedua pulak, kadang-kadang kita ni bila belajar ade jer persoalan yang kita perlukan kepastian. Kan bagus kalau ada sesi berterusan yang boleh direct kepada Tuan Lami Azizan. Kalau ya, anda patut sangat ambil Pakej Platinum sebab… kami nak bagi anda sesi Platinum Private Group Session (QnA) dan juga Premium Support Khas buat Platinum.

Dan khas buat Platinum, kitorang nak bagi RAKAMAN 3x Sesi persediaan selepas SPF – Nak Belajar Saham dah tamat supaya korang lebih faham dan dengan konsisten dapat menambah simpanan serta mengurangkan risiko didalam pelaburan ni.

PILIH PAKEJ ANDA

“ Ermmm.. Saya faham OFFER MENARIK ni hanya untuk hari ni jer. Tapi tak per, saya tak perlu nak ulang-ulang tengok rakaman SPF ni sebab saya memang senang nak ingat bila belajar. Jika terlupa nanti saya cuba la cari kawan-kawan yang boleh bantu.”

“Dan saya juga tak perlukan sesi Q&A tu sebab saya yakin & pasti dengan strategi yang saya jalankan tanpa perlu ada orang berpengalaman sahkan strategi saya. Kalau buat silap sikit tu tak per lah, saya adjust & tanggung sendiri.”

Saya nak tiket General jer…

Syarat – Syarat Penyertaan

  1. Sebarang rakaman AUDIO, VIDEO atau seumpamanya tidak dibenarkan semasa SPF2020 online berlangsung. Pihak Lami Academy berhak mengambil tindakan ke atas peserta jika membuat sebarang rakaman semasa SPF2020 online berlangsung.
  2. Pihak Lami International PLT MELARANG mana-mana pihak mengadakan program atau latihan seumpama program ini atau menggunakan nama dan kaedah seumpamanya tanpa kebenaran bertulis daripada Lami International PLT yang merupakan pemilik harta intelek program ini.
  3. Lami International PLT berhak membatalkan penyertaan peserta program yang mengingkari atau melanggar syarat -syarat penyertaan yang dinyatakan dengan serta-merta dan yuran program tidak akan dikembalikan kepada peserta.
Penafian : Segala bentuk informasi, seminar mahupun kelas yang ditawarkan atau diberikan oleh pihak Lami Academy adalah untuk tujuan pembelajaran. Pihak Lami Academy, iaitu Lami Azizan cuma menawarkan konsultasi serta pembelajaran khusus didalam TEKNIKAL ANALISIS dan tidak akan sesekali mengambil wang untuk membantu buat pelaburan bagi pihak pelabur ATAUPUN mengambil wang untuk tujuan melabur ke pihak ketiga serta tidak menjanjikan sebarang keuntungan melalui kaedah pembelajaran didalam seminar yang disampaikan oleh Lami Azizan. Pihak kami juga tidak menawarkan apa-apa skim seperti “skim cepat kaya” dan pihak pelabur sendiri tahu pelaburan yang dilakukan mempunyai risiko yang tinggi serta tidak sesuai untuk umum. Segala bentuk edaran, informasi, konsultasi serta seminar dan kelas daripada pihak kami juga tidak menjanjikan keuntungan dan segala keputusan pelaburan yang dibuat oleh pelabur adalah keputusan pihak pelabur itu sendiri. Akses ke video rakaman buat PAKEJ GOLD hanya akan diberi selama sebulan daripada tempoh video rakaman siap di proses. Manakala bagi PAKEJ PLATINUM, akses akan diberi selama 3 bulan. Pihak Lami Academy memerlukan masa selama 14 Hari masa bekerja untuk memastikan video rakaman SPF2020 yang terbaru untuk siap.